Lydbøger i fjerde kategori – Grib

Der er så mange gode lydbøger til rådighed, at du kan kæmpe for at vælge den rigtige til en bestemt bog, du ser frem til at lytte til. I denne artikel vil jeg udforske de forskellige slags lydbøger, der er tilgængelige på markedet, og hvordan du bedst kan vælge dem, der passer til dine lyttepræferencer. Gratis lydbøgerogså kendt som “eBøger” eller “e læse’s”, er kommet på stormskridt i de seneste år med fremkomsten af fænge og andre bærbare eBook læsere såsom Amazon Kindle. Der er hundreder af millioner af bøger tilgængelige i alle genrer over hele verden. Nedenfor vil jeg identificere de tre vigtigste typer af lydbøger, og hvad de har at tilbyde dig.

Den første hovedtype af lydbog er den traditionelle indbundne lydbog i form af en bog, lydoptagelse eller dvd. Lydbøger findes i alle genrer, herunder romantik, komedie, science fiction, horror, western og uddannelse. Denne artikel vil fokusere på de sidste to hovedkategorier af lydbøger.

Lydbøger i den første kategori, grib, er måske de mest spændende at lytte til, fordi de ofte er meget sjove, med smarte plot drejninger og masser af action. Nogle af de bedste lydbøger i denne kategori er Dark Watch af CS Faber, Lola Lago af Lola Lago, og A Very Long Time Ago af J. Wes Watson.

I den anden kategori er den tredje i lydbøger Harry Potter-lydbøgerne. Lydbøger i denne kategori er ofte fulde af gode historielinjer og fremragende karakterer. Lydbog i Harry Potter-serien er nogle af mine yndlingsbøger og lydbøger. Lydbog af første øjekast taske er en anden fantastisk Harry Potter lydbog. Jeg elskede især lydbogen i den endelige bog, The Half Blood Prince, fordi det bare var vidunderligt og hjerteskærende på samme tid.

Den seneste kategori af lydbøger, i lydbøger i den fjerde kategori, er fantasi. Dette er den mest ekspansive af alle lydbøger og kan omfatte alt fra middelalderlige til futuristiske indstillinger. Nogle af de bedste fantasy lydbøger er Dragonflight af Michael Crichton, og Breath of Fire af Stephen King. Breath of Fire er en fantastisk sværd- og besværgelsesbog, og Dragonflight er en fantastisk efterfølger til den succesfulde fantasy-serie The Wheel of Time. Lydbøger i den fjerde kategori, fantasy, undertiden beskæftige sig med livet efter døden, og er ofte betragtes som ikke-fiktion, men indeholder stærke karakterer og temaer.

Nu hvor du ved, hvad en grib er, skal du også vide, hvad der gør en fantastisk VHF-lydbog. Det er godt, hvis det er skrevet af en sagkyndigt talentfuld forfatter, hvis karakteristik er vel gennemtænkt, og hvis historien bevæger sig hurtigt og fængslende. I år er her syv gode lydbøger at lytte til, som du måske overvejer at lytte til, uanset om du er en afslappet lytter eller en person, der kan lide at følge fiktion.