Annonce Tracking øger din indtjening

Hvordan ved du om din annoncering er effektiv eller ej? Svaret er at spore reklame svar for hver annonce, du kører.

Uanset om du driver en detailbutik, en servicevirksomhed, en postordre operation eller en Internet marketing business, kan du måle effektiviteten af din annoncering.

1. hvilke publikationer producerer overskud?

Når nye kunder telefon eller besøge dig, spørge, hvordan de fandt ud af om du. De kan sige de fandt dig gennem dit gule sider ad eller din avisannonce.

Registrere svarene og deraf følgende salg fra hver annonce. Derefter analysere om hver bestemt annonce producere de ønskede resultater.

Hvis en reklame konsekvent producerer overskud for dig, holde kørende det. På den anden side, hvis en annonce konsekvent udfører dårligt eller producerer et tab, afbryde den.

I postordre, kan du indtaste hver enkelt annonce, så du kan måle de resulterende salg fra hver publikation.

For eksempel, kan du tilføje “afd. A”til dit navn eller adresse i annoncen at angive juli-udgaven af et bestemt magasin. Key det som “afd. B”for August-udgaven af den samme magazine. “Afd. C”kunne tyde på juli-udgaven af en anden magasin du reklamere i.

Således som ordrer kommer, kan du spore svar og salg fra hver annonce. Fra disse oplysninger, kan du nemt bestemme rentabiliteten af din annonce i hver publikation.

2. hvilke annoncer producerer overskud?

Ikke alene kan annonce tracking viser dig hvilke publikationer er profiitable at annoncere i, men det vil også hjælpe dig med at måle effektiviteten af selve annoncerne.

Hvis du ændrer din annonce, og resultaterne for den nye annonce er konsekvent bedre eller værre, kan du træffe de nødvendige foranstaltninger; enten fortsætte eller ophøre med reklamen.

Ændre kun ét element i et ad gangen.

For eksempel, hvis du beslutter at ændre prisen, ikke ændre overskriften. Ellers ikke vil du vide hvis forskellen i resultaterne var på grund af den ændrede pris eller ændret overskriften. For større sikkerhed, ændrer kun en ting på et tidspunkt når du tester dine annoncer.

På internettet, kan du bruge tracking software og tjenester, der vil støtte dig til at bestemme kilden til dit salg og effektiviteten af din annoncering, artikel Skrivning, og andre aktiviteter.

Så uanset om du driver en detailbutik, en servicevirksomhed, en postordre operation eller en Internet marketing business, bruge annonce tracking for øget indtjening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.