Baby sengetøj, indkøb af en ny far til at blive

Indtil et par uger siden, havde jeg aldrig troet om baby sengetøj, barnesenge og barneseng sikkerhed, baby fodring forsyninger eller nogen af de andre utallige elementer, det tager for at forberede ankomsten af vores kommende NFL super stjerne. Jeg var clueless om omfanget af de præparater, der er involveret i at have en baby, og nej jeg ikke har været i en koma de sidste 26 år, har jeg hørt forventer par og nybagte forældre taler om nyfødte og gå på og om barneseng sikkerhed og tråd tællinger af baby sengetøj Sørensen pewing ud så mange fakta og statistik om emnet, det mindede mig om en af disse sportsgrene fanatikere, der hvert kvarter bar har, der sidder der hele aftenen med angivelse af én stat efter den anden mens du tror, at selv “denne fyr har brug for et liv”.

Men her er shocker: Jeg fangede mig selv i går engagerende i en af disse samtaler med to andre par i en næsten ophedet debat om, hvorvidt Californien børn eller Kids linje sengetøj har en højere trådantal. Det er forbløffende nok, men endnu mere bemærkelsesværdigt er det faktum, at jeg havde aldrig mødt enten par før det surrealistiske øjeblik i midtergangen 11 på Toys ‘R’ os hvor jeg erklærede materiale indstillinger og citeret sikkerhed advarsler fra CPSCS hjemmeside på baby sengetøj.

Og endnu, det er kun begyndelsen, jeg nu indser jeg kun to skridt fra at blive en af disse Pusletaske, transporterer, mini-van drivende forældre hvis doven søndag eftermiddag brugt læsning gange eller napping på vil er blot et fjernt minde, mens de shuffle gennem deres endeløse “to do” liste på en af mange efter skolearrangementer.

Skræmmende? Dælen ja! Men på den anden side kan jeg næsten ikke vente!

Nu lad os diskutere noget meget vigtigt, Baby sengetøj. I modsætning til sengetøj for voksne er der en masse overvejelser i køb baby sengetøj som komfort og sikkerhed. Consumer Product Safety Commission viser Sikkerhedstips om baby sengetøj på deres hjemmeside på og bør følges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.