Fordele og ulemper ved at købe på Ebay

I dagens hurtigt skiftende verden af e-handel som E-bay finde folk shopping online den mest bekvemme måde at købe varer. Det faktum, at en person ikke selv nødt til at køre til og fra butikken er spændende nok.

Til dato, er E-bay den mest berømte og mest verdenskendte online mall i dag.

Men der er såvel fordele som ulemper ved køb på E-bay. Så er det vigtigt for shoppere derude at tage ikke af disse fakta før du køber varer på E-bay.

PROFFERNE

1. det er relativt simple og inden for rækkevidde.

Hvorfor? Fordi eBay gør dem shoppingtur kun et klik væk.

2. stor adgang.

Med E-bay, havde købe varer aldrig været så varieret.

3. det er dobbelt så sjov.

Med farverig grafik, usædvanlige poster og underlige men finurlige programoversigter er underholdning lige rundt om hjørnet.

4. en levedygtig online pris indikator.

Køb på E-bay kan give en shopper indsigt og opdatere på den nuværende prisen på visse råvarer disse dage.

5. pengene tilbage muligheden.

Oftest end ikke, er der en større chance for at komme tilbage på købers penge hvis tingene gled op.

ULEMPER

1. “i god stand” ikke garanteret.

Der kan være en masse sælgere, der bruger ordene “i god stand”, men fordi køberen ikke visuelt og personligt undersøge emnet inden du køber det, mest ofte end ikke, de solgte varer blev bestemt ikke bunden fri.

2. supplerende postale gebyrer.

Metoden fælles levering af varer købt af køberen er via mail; ekstra gebyrer skrue op derved tilføje velvoksen gebyrer bare for levering alene, plus de fleste transaktioner er baseret på internationale så internationale takster gælder.

3. manglen på menneskelig kontakt.

Der er mennesker, der stadig foretrækker at gå til indkøbscenter, ikke bare fordi de ønsker at gå på indkøb, men også de vil mærke deres venner, har kaffepauser og chat undervejs.

Køb på e-bay kan give en interaktiv tilstand af shopping, men det er ikke en form for socialisering.

4. for risikabelt.

Hvis Internet er jungle, så der kan være store dårlige ulve lurer på E-bay klar til at pludre sandsynlige ofre. Disse vedrører svindel, bedrageri og identitetstyveri.

5. en form for slaveri.

Når hooked, vil shoppere aldrig få hænge af det. Der var sager, hvori folk køber ting på E-bay næsten hver dag. Efter alt, med bekvemmelighed online shopping og kreditkort give, hvem ville ikke?

Ligesom nogen finansielle beslutninger betaler det stadig for shoppere til at overveje først på ting før du springer til konklusioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.