Hvad er forskellen mellem en Vinyl udendørs gyngestol og en plastik?

Udendørs stole skal være holdbare

Selv om en vinyl udendørs gyngestol vil være lige så let at vaske som plastik gyngestol, er de ikke de samme i kvalitet. En vinyl svævefly eller rocker vil ikke vare næsten så længe som en plastik stol; især den nye genbrugt plastik stole. Et svævefly eller rocker lavet af genbrugsplast vil normalt vare flere år.

Den nye genvundet plast udendørs gyngestol er det bedste valg, hvis du ønsker at købe et produkt, der vil vare i flere år og vil også bidrage til miljøet. Udendørs møbler er som regel tilbage udsættes for elementerne, der hele året rundt. Derfor er det afgørende, at du investerer i et udendørs stol, der kan stå op til det barske vejr af din placering.

Mange mennesker er kun bekymret for hvordan en ny svævefly eller gyngestol ser ud. De tilbringer det meste af deres tid på at forsøge at finde den stol, der ser perfekt og meget lidt tid sammenligne de materialer, stolene er lavet af. Ja, sidder i din gyngestol er vigtigt og så er svæveflyvning i dit svævefly, men ikke så vigtig som kvaliteten af materialet stolene er lavet af.

Du kan købe den mest fantastiske gyngestol og derefter finde ud af, at det er virkelig ikke meget holdbare fordi det blev ødelagt efter en vintersæson. Det er bare ikke værd at købe et stykke af møbler er kun kommer til at vare dig et år. Da du allerede gå til besværet med at købe en ny udendørs gyngestol hvorfor ikke tilbringe tid til at finde din favorit stol lavet med holdbart materiale?

Hvis du har en vanskelig tid forsøger at afgøre, hvilken type materiale du ønsker at købe din gyngestol i, er her en liste og nogle definerende faktorer:

* Vidjer – også kaldet harpiks vidjer, det er den traditionelle kurvemøbler. Meget holdbar og kan blive udsat for forskellige vejr elementer uden uheld.

* Ufærdige træ – som regel den billigste type af udendørs stol. Men ufærdige træ skal forberedes med en fugemasse hvert år. Andre finish muligheder er at male eller bejdse træ. Hvis stolen ikke er ordentligt færdig det vil vende grå og løs er det oprindelige udseende.

* Malet træ – uanset om du købe stolen formalet eller male det dig selv, malet træ er holdbare og om resistente. spærtræ Overarbejde kan malingen chip eller skræl Hvis stolen er alt for udsat for fugt eller andre hårde behandling.

* Blanding – det er muligt at finde en stol, der har flere forskellige elementer blandet sammen. Jern er populært at blande med træ. Når du blander disse to materialer stolen er normalt meget dyrt og også har dobbelt så mange problemer, herunder rust, forfald, sprængning, og eventuelle insektangreb.

* Genvundet plast – kendt for at være den mest holdbare materialer, fordi det ikke absorberer fugt. Da fugt lige frastøder ned af stolen vil stolen ikke være modtagelige for råd, forfald, revner eller andre problemer, der ofte plager træ stole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.