Magic kort

Magic har eksisteret i århundreder. Det har endda været forbundet med middelalderen i historier om Merlin og King Arthur, som har gjort religiøse folk til at tro, at dette var onde. Og folk, der vidste det og praktiseret det blev betragtet som kættere og blev brændt på bålet.

Nu hvem ville nogensinde forestille sig at magic har nu fået en mere gunstig popularitet? Med mere end en håndfuld af berømte tryllekunstnere, morsomme utallige publikum, har magic aldrig været så meget elskede før. Denne popularitet har gjort en masse mennesker længes efter at lære nogle tryllekunster. En af de mest basale er brug af magi kort.

Et sæt kort er en af de mest almindelige rekvisitter bruges af tryllekunstnere. Der er mange former for Trylleri Narrestreger en person kan gøre med et spil kort. Her er, hvad en spirende tryllekunstner har til at lære i manipulere magiske kort:

Den første ting, en person skal lære er sådan shuffle. Dette gøres ved hjælp af begge hænder og ved at have en vis mængde af kort på hver hånd. Derefter skiftevis sætte et kort over den anden, indtil alle kort er i en stak derefter sætte dem sammen til en ensartet bunke.

Ovenpå, kan man begynde at udføre visse tricks, der bliver både narre og imponere publikum. Nogle kendte tryllekunstnere kan gøre en cigaret, gå lige gennem et spil kort, mens andre kan gøre en kort flyder i luften med ingen synlige bindinger.

Den mest grundlæggende trick, at nogen kan mestre dog at lade en person skal du vælge et kort og efter blander det, plukke det samme kort person udvalgt øjeblikke siden. Der er så mange andre tricks, kan man gøre med et spil kort og alt det kræver er et stykke tid at få at vide disse tricks, praksis det derefter vise til venner.

Anden end benytter magic kort, er der så mange andre tricks, der involverer andre rekvisitter eller remedier som en mønt, en hanky eller endda en lille bold. Brug af kort i at udføre et trick er blot en udførelse af forskellige optiske illusioner og manipulation, som bare går til at vise, at hånden er hurtigere end øjet.

Kortene kan købes på den lokale specialitet butik eller bestilles online. Undertiden kommer disse med andre særlige pakker, der vil gøre tricks sjovere at udføre og se.

En hemmelighed, at enten en nybegynder eller ekspert kan drage fordel på mens du bruger en magic kort eller bare om nogen magisk rekvisitter er ikke afsløre hemmeligheden bag hvordan tricks er færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.