Sådan hjælper fagforeninger alle arbejdstagere

Selv om frivillige fagforeninger kan hæve lønsatserne for medlemmerne, vil det sænke lønsatserne for ikke-medlemmer. Det passer dem godt, at der er et voksende flertal af uvidende mennesker i dette land, der mener, at fagforeninger er dårligt for dem personligt. Der er også en forpligtelse til at pleje og respektere vores medmenneskers karakter, værdighed og integritet, selv om de ikke er vores udvalgte, intime og særlige kære. Som udenrigsminister Hilary Clinton lavet mange tilbud som denne, men dette er ikke en Hilary bashing eller demokrat Bashing tid, er jeg sikker på, at mange demokrater og republikanere både har gjort dette, selv om det er ulovligt, forræderisk, og efterlader vores land sårbare. Selv om alle arbejdstagere i alle brancher sluttede sig til den samme fagforening, har økonomien ikke penge nok til at betale alle arbejdstagere høje lønninger. I de fleste amerikanske job og karrierer hjælper fagforeningsrepræsentationen arbejdstagerne med at få betydeligt højere lønninger.

Dette omfatter spørgsmål som psykiske problemer, fængslinger, narkotika fiksering, og så videre.

Bedste aftale med de bedste priser understreger en rente, som er lav og rimelig og uden problemer hjælper dig med at udføre det ekstra ansvar for at tilbagebetale dit lån. Alt hvad du behøver er ordentlig vejledning og den rigtige mængde information, før du vælger de bedste renter på realkredit til dig selv. Den første ting, der bør tages i betragtning, mens du vælger tilbud, der har de bedste renter på realkredit er dens vilkår og betingelser. Slående over spørgsmål relateret til ansættelsesvilkår og -betingelser eller tvangsmæssigt indhylle neutrale i en arbejdskonflikt. Dette omfatter spørgsmål som psykiske problemer, fængslinger, narkotika fiksering, og så videre. Han følger stadig Proudhons filosofi, så vi har en grund til at identificere dem som mutualister. Mens Kevin Carson også ser beskatning som tyveri, støtter han stadig velfærd finansieret af en midlertidig progressiv skat som et middel til at opnå et frit samfund, fordi han mener, at arbejdsteorien om værdi og modsætter sig den marginale teori.

Mange mutualists, herunder Benjamin Tucker og Kevin Carson, viste tegn på deres fortaler for en gradvis strategi for at opnå frihed. Roderick T. Long, Charles Johnson, Brad Spangler, og mange af de “tykke libertarianere” går ind for en gradvis strategi, AkasseMedlem og har gensidig sympati. Spooner er dog forskellig. Han syntes aldrig at have indflydelse fra Proudhon, og Spooner udtrykkeligt støtter renter og husleje, og går ind for afskaffelse af udlån og leje restriktioner. Proudhon indrømmede imidlertid, at en afskaffelse af dette monopol, før man afskaffer pengemonopolet, ville være et grusomt og katastrofalt politi, for det første fordi det onde af knaphed på penge, skabt af pengemonopolet, ville blive forstærket af pengestrømmen ud af landet, som ville blive involveret i et overskud af import i forhold til eksport. , og for det andet, fordi den del af arbejderne i det land, der nu er ansat i de beskyttede industrier ville blive vendt flyde til ansigt sult uden gavn af den umættelige efterspørgsel efter arbejdskraft, som en konkurrencedygtig penge system ville skabe.

Jeg gav ham panorama af scenariet, der er nødvendige for at gentage flere tilfælde, at jeg havde poa, at jeg kunne skibet straks at bevise min autoriserede myndighed til at drøfte hendes konto, men han holdt parroting tilbage til mig, at jeg ikke var på kontoen, så han ikke kunne tale med mig Små personlige lån Igen , jeg gentog, at jeg straks kan sende dokumenterne til at påpege, at jeg har juridisk bred fejende myndighed til at håndtere denne sag. Nogle nyttige bureaukratier, såsom voldgift, kan eksistere i et anarkistisk samfund. Selvom tvistbilæggelse fra en tredjepart har betydelige kommunikationsproblemer, kan voldgiftsmænd eksistere i et frit samfund, så enkeltpersoner har en tredjepart til at løse tvister. Ansættelsen af ledere og arbejdstagere, især fremherskende i det moderne selskab, har naturligvis øget faste omkostninger og kommunikationsomkostninger og agenturproblemer.