Tips til en nem, sikker og glat flyvning rejse

Der er mange vigtige ting ved at overveje som du nemt kan gøre din luft rejse mere let, praktisk og glat.

1. du skal vælge dit sæde, før du flyver

Det værste er at ankomme til lufthavnen hvor de kun har en midterste sæde og du gerne have en vinduesplads. Så prøv at bestille plads online, fordi i dag næsten hvert luftfartsselskab har sin hjemmeside, hvor du kan få online siddepladser diagram at vælge imellem når du booker din flyrejse.

2. du bør diskutere dit måltid indstillinger, før du flyver

Hvis du er vegetar eller har din egen særlige kostbehov, bør du tale med din rejse booking agent så at luftfartsselskaberne kan foretage nogle justeringer. Nogle flyselskaber har også mulighed for hvorved du kan anføre dine personlige menu krav online på tidspunktet for booking.

3. dens bedre, hvis du medbringer din egen snack mad

Hvis du medbringer din egen snack mad med selv ville det passe dig i tilfælde af at du ikke favorisere snacks om bord.

4. du kan bære vand med dig

Hvis du har dit vand sammen med dig det ville være dejligt at dehydrere dig selv på et fly til at re-hydrat dig selv på en flyvning, og det er så vigtigt for dit helbred også.

5. Prøv at flytte i kabinen

Hvis du strække benene og bevæge sig rundt i kabinen når du kan og bor vil ikke mobile til timer den ene ende gøre nogen underværker for dine muskler.

6. Se for dig selv

Hvis du er iført kontaktlinser, så ville det være bedre, hvis du bruger briller mens i rækken, som dine øjne vil tørre ud og blive rød på grund af højden.

7. tage dine sko af

Dine fødder skal svulme under flyvningen, og som sådan det ville være dejligt hvis du giver dem frihed og værelse, men du bør ikke tage off Sokkerne, medmindre du får nogle tilbagemeldinger fra kabinen.

8. et tag på et tidspunkt

Du bør ikke lade din tidligere fly bagage tags på din bagage.

9. bære behageligt tøj

Du bør bære behageligt tøj og de bedste forslag ville være en t-shirt og komfortable loose pants.

10. du kan endda bringe nogle spil

Det kan være muligt, at der er nogen film eller musik arrangement i rækken og som sådan det ville være i din favør, hvis du medbringer du nogle underholdende spil.

Besøg vores anbefalede hjemmeside sydvest-flyselskaber-guide.info

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.